Veggokökets logotyp dekorerad med blommor

Fridas Shaktiflow

Min resa till Shaktiyogan

Yogan har legat mig varmt om hjärtat i många år. Efter en Hathayoga-utbildning i Indien 2013 växte mycket nytt inom mig men när jag mötte Shaktiyogan (Shakti = den feminina energin) 2019 var det som att hitta hem på riktigt. När jag mer och mer började utforska det fria flödet istället för klassiska asanas så väcktes massa annat i mig. Bara det att andas ner i livmodern och ta kontakt med henne var något helt främmande och nytt, dock så naturligt och stärkande. Det är där vårt livscenter sitter, vår livskraft. Så genom Shaktiyogan väcker vi den kraften och ger henne liv. I olika cirklar och ceremonier har jag funnit min väg till djup läkning. Genom möten med andra har jag mött mig själv på så många nya plan. Efter oändligt många “Aha!” upplevelser, skuggarbete, skrik, gråt och skratt har jag funnit mig själv och börjat hitta min väg i detta liv. Sedan barnsben har jag vetat att jag vill hjälpa andra och nu börjar jag äntligen förstå hur. Jag kommer inom kort öppna en hemsida med mer information kring mitt holistiska arbete. Läs gärna vidare för mer info om vad jag erbjuder. Alla Events annonseras på Instagram och Facebook. Jag ser fram emot att möta Dig precis där du är just nu. Hör av dig för bokning eller med nyfikna frågor!

Kontakt

Dearmorering

I detta energiarbete rensar vi blockeringar som sitter lagrade på olika platser i kroppen. Gamla minnen, trauman (små som stora), genom massage, healing och att hitta punkter.

Du kommer guidas ner i en grundande meditation. Detta gör att din kropp blir avkopplad och lugn vilket skapar en trygghet inom dig som gör att kroppen lättare öppnar upp och kan möta det som ska mötas. Gamla smärtminnen kan komma när Du är redo för det. Du läker på ett djupare plan när du är trygg och avslappnad än om du är obekväm och stressad.

Därefter erbjuds massage med olja och ev eteriska oljor för att frigöra spänningar och slappna av än mer. Vi möter varje energiblockering med djupa andetag som hjälper kroppen att släppa på den blockeringen/känslan/traumat/minne som dyker upp. Om den dyker upp alls. En session kan se olika ut för alla och hur just din kropp reagerar på en behandling.

Jag erbjuder dig ett tryggt och hållet space där jag renar rummet och oss med smudge innan och efter en session.

Härlig musik i bakgrunden, levande ljus och ett tryggt och hållet space lovar jag dig.

Så, varför behövs dearmorering? Många av oss går runt och bär på energiblockeringar helt omedvetet. Blockeringar som landar i kroppens energifält pga olika händelser i livet. Kanske ligger det en del obearbetade känslor gömda där om hindrar dig från att leva livet fullt ut. Som skapat omedvetna mönster och beteenden. Omedvetet eller medvetet så har vi alla något att släppa på och rensa bort.

Känner du en nyfikenhet? Ett pirr i kroppen av att få testa på?

Under min utbildningstid tar jag ett Energiutbyte på 600 kr för 1,5h-2h (priset höjs efter årsskiftet till 1500 kr)

För den som vill så inleder vi sessionen med en kopp ceremoniell Cacao för att fördjupa kontakten med vår kropp, själ och som hjälper dig att öppna hjärtat lättare. Då tillkommer 80 kr

För dig som är låginkomsttagare hör av dig om du känner dig intresserad men inte har möjlighet till full betalning.

Ceremonier, cirklar & yoga

Jag arbetar med ceremoniell Cacao i ceremonier och som sägs vara Hjärtats Medicin då hon hjälper oss att grunda och öppna våra hjärtan. Hon är inte bara magiskt god utan hon har också många hälsofördelar - mängder av antioxidanter, magnesium som lugnar systemet,Teobromin som stimulerar blodflödet och är serotoninhöjande. Känslan av en skön "koffeinkick" och förälskelse känslor kan uppstå. Vi får en djupare kontakt med kroppen och kan lättare känna vibrationerna flöda. Hon sägs även vara.

Genom Shaktiyogan och intuitiva rörelser tillsammans med djupandning kommer vi närmare vår kärna. Vi väcker Shakti kraften (den feminina essensen/energin) inom oss och låter henne få växa sig starkare genom kontakten med vår livmoder med mjuka rörelser och mer dynamiska - shaking & dans. Vi utforskar nyfiket vad som vill röras, föras och kanske födas fram. Är du redo att fördjupa din kontakt med dig själv, med din womb? Kanske vill du lättare kunna lyssna in till dina Ja och nej? Vill du få vara i ett hållet space där hela du får plats och vara precis så som du är? Skala av begränsningar, otrygghet och bara få må bra? Vi kvinnor bär på så mycket stagnerad energi just i vår livmoder, så mycket blockeringar och rädslor. Alla gånger vi blivit tillsagda att vi är fel, låter för mycket, tar för mycket plats eller tar för lite plats. Allt det där påverkar oss på olika sätt och vi är värda så mycket mer. Vi är värda att släppa alla falska sanningar och få vara Vi fullt ut. Det kan kännas läskigt och ovant men med tiden blir det tryggare och säkrare. Vi kan riva murarna som håller alla ute, vi behöver inte vara ensamma i det som gör ont.

Att dela både smärta och glädje läker inte bara dig utan även dem som lyssnar. Alla bär vi på olika berättelser och resor. Vi kan speglas i varandra och växa i det. Känna stöttning och stötta

Min intention med mina Ceremonier & Shaktiyoga är att ge Dig en kväll med paus från vardagen. En kväll i gemenskap och växande. En kväll att få röra dig fritt och lyssna inåt till Dina behov. En kväll med lite mer magi och mystik.

En Kväll med kombination av Cacao och Shaktiflow brukar se ut såhär.

  • Öppnande av cirkel och sammankoppla med varandra
  • Meditation för att landa in
  • Cacao för att öppna upp hjärtat
  • Rörelser av olika former för att känna in och skapa kontakt med kroppen
  • Samtal/övning/reflektion och avslut

Information med ceremonier, cirklar och Shaktiflow/yoga finns på min Instagram och Facebook tills vidare.

Nytt just nu

Jag kommer starta en ny omgång Shaktiflow/yoga Tors 10 nov i Utopia yogastudio, 6 tillfällen.

© Copyright Veggoköket 2024