Veggokökets logotyp dekorerad med blommor

Materbjudandet hos Veggoköket

Matlådor

Vi har ett rullande schema på matlådor som ni ser nedan och uppdateras vart efter. Varje tisdag mellan 16-18 har vi utlämning härifrån köket på Hökåsvägen 93, 722 31, Västerås. Förbokning krävs på lådorna som hämtas här, och sker via mail till info@veggokoket.se eller sms på 0704 87 18 55. Vi levererar även till butiken Skafferiet vid Saluhallen. Lådorna kostar 80:- st.

Pizzakvällar

Vi kör sporadiska pizzakvällar med take away där vi varierar meny samt dag lite då och då, med siktet på en kväll i veckan. Upphämtning sker då också mellan 16-18. Förbokning krävs även här! Vi uppdaterar mer frekvent på våra sociala medier när det är aktuellt, samt vad vi erbjuder för mat så håll koll där. Annars kan ni alltid maila/ringa och fråga såklart!

Meny

Länk till Veggokökets Instagram Besök gärna vår Instagram för nuvarande och uppkommande meny samt bilder på vår mat.

Veganska street food från Veggovagnen

Vi har en matvagn som just nu står i vinterförvaring men som under våren kommer börja rulla igång igen. Vi kommer synas på olika festivaler, och några sporadiska besök i Västerås centrum samt utanför större arbetsplatser. Önskar ni hyra vagnen till festen, konferens, bröllopet eller vad som, tveka inte att kontakta oss!

© Copyright Veggoköket 2023